onsdag 23 oktober 2013

En mycket stolt storasyster...

...är jag idag. Min älskade syster lanserar sin första bok och den kan förbeställas från och med idag.

Klicka på bilden för att komma till förbeställningssidan. (Bilden är lånad från Alfa Stuteris hemsida.)
Följande text är också kopierad från ovanstående hemsida:

Beskrivning:
Har du någonsin upplevt att din sits inte är helt följsam, att du kommer efter i hästens rörelser och att tajmingen i dina hjälper kunde vara bättre? Då är det här boken för dig. Att få en balanserad och följsam sits där känslan för ridningen blir lätt är vad alla ryttare strävar efter. Ofta finns det brister i ridundervisningen som gör att ryttaren aldrig når det målet, men att lära sig att sitta korrekt behöver inte vara så svårt som det ofta verkar. I den här boken får du hjälp av en mängd olika dynamiska övningar att få den där sitsen du strävar efter. De många övningarna är självinstruerande och lär dig balans, smidighet, följsamhet och koordination på hästryggen. Boken vänder sig både till ryttare och till instruktörer. Med förord av Craig Stevens.
Leverans: Förhandsbokning
Mer info:
"En god sits har du då du avslappnat och i balans kan följa hästen i dess rörelser utan att störa den. I den sitsen blir det möjligt att inverka med tajming och effektivitet utan att använda styrka. Det ena fungerar inte utan det andra. För att kunna sitta utan spänningar måste man vara i balans. Eftersom hästen rör sig kan du bara vara i balans om du är avslappnad och följsam."

Har du någonsin suttit till häst eller tänker göra det någon gång i framtiden? I så fall är detta definitivt boken för dig så missa inte att förbeställa den.

// Systerpipa


1 kommentar:

Elin sa...

Du kan spille unibet casino hjemmefra på PC din