måndag 18 oktober 2010

Jourkatterna!

Passar på att presentera jourkatterna som bor hos oss. Dessa hemlösa katter är placerade hos oss av Djurskyddet Bill& Bull och på deras sida kan du läsa mer om dem och deras "friends in need"
Det här är Missan, hon är mamma till Sol och Vega. Missan är en otroligt vacker, men också otroligt skygg katt. Det bästa för henne vore förmodligen om hon kunde hitta ett hem hos någon där hon kunde få vara stall-/ladugårdskatt, där hon har mat och tak över huvudet men ändå får gå och komma lite som hon vill.

Fina Sol är en liten variant av sin mamma när det gäller utseendet, men hon är bra mycket tuffare. Kanske tuffheten sitter i de vita tecken som Sol har men mamma saknar?
Vega är Sols söta syster. Lite blygare än sin syster men full i bus och mycket nyfiken. Sol och Vega vill jättegärna fortsätta att vara tillsammans.
Fina vackra Lillemor Katt är en försiktig flicka med underbara ögon. Vill nog helst komma till ett lugnt hem utan små barn och läskiga hundar.
Hannah Katt är en riktig tuffing, hon är syster med Lillemor och ser alltid till att stå syrran bi när det gäller. Naturligtvis är det en fördel om även dessa systrar kan få komma till samma hem.

Samtliga katter är naturligtvis rumsrena och avmaskade. Vid adoption kommer de även att vara steriliserade, ID-märkta och vaccinerade. Kattungarna är alla runt halvåret gamla. (Svårt att veta säkert med hittekatter.)

Känner du att du eller någon i din närhet skulle kunna öppna ert hjärta för dessa små värnlösa varelser är det bara att kontakta mig så får ni gärna komma och hälsa på dem.

Jourmattepipan






Inga kommentarer: